top of page

Fornybare energiløsninger for bedrifter

Integrate Renewables tilbyr en rekke tjenester innen fornybar energi til bedriftsmarkedet. Vi utvikler næringsbygg og næringsparker sammen med kundene våre, der vi i tidlig fase bistår som rådgiver slik at du får en skreddersydd løsning som møter ditt behov før vi prosjekterer, installerer og drifter anleggene, det er dine behov som styrer våre leveranser.

Oversiktsbilde Karsmund Group solcelleanlegg
Smarte energisystemer

Sammen finner vi de løsningene som passer best til dine ønsker og behov. Vi har forskjellige systemer til tak, fasade og bygningsintegrerte løsninger. Solceller kombinert med energilager og gode styrings-systemer kan vi bidra til å utvikle for ditt prosjekt.  

Ved å bruke den riktige softwaren tilpasser vi solenergi-løsninger og fester til ditt tak og fasade. Løsningene er sikre og sørger for at belastningen og effekten blir riktig. Ønsker du å klassifisere boligen din som lavenergibygg eller plussbolig finner vi de beste løsningene sammen med deg. 

Solcelleanlegg Orkdal Folkehelsesenter
Solcelleanlegg Rogaland

Våre erfarne montører har fokus på kvalitet og sikkerhet før, under og etter at solcelleanlegget er installert.

Vårt mål er alltid å levere rett kvalitet, til rett pris, til rett pris.

Vi rådgir deg om hvordan du skal starte for å få kjennskap om de mulighetene som ligger i fornybar energi for deg og dine bygninger. Få de beste rådene til hvordan ditt bygg kan redusere energikostnadene.

Solcelleanlegg Rogaland
Solcelleanlegg Rogaland

Integrate Renewables AS er godkjent Droneoperatør kategori RO1, og vi kan filme, ta bilder og 3D scanne bygninger både før og etter installasjonen i forbindelse med prosjektering eller markedsføring.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål angående våre tjenester eller du vurderer muligheten for å bygge et fornybart anlegg for energiproduksjon. 

bottom of page