Solceller på tak & fasade

Integrate Renewables tilbyr skreddersydde løsninger etter ditt behov. Enten taket er flatt, skrått eller om du ønsker en integrert løsning så hjelper vi deg med prosjektutvikling, prosjektering og installasjon. Vi prosjekterer både små og store solcelleanlegg for å optimalisere og gi større sikkerhet for god strømproduskjon. 

 

Med bygningsintegrerte solcelleanlegg er det mulig å erstatte tak, fasader, vinduer og vegger med solceller. Dette vil gi bygget et estetisk og moderne preg samt spare både materialer og miljø.

 

Vi har forskjellige systemer til flate tak, og prosjekterer både store og små solcelleanlegg. Størrelsen avhenger av det du måtte ønske, og om det fornybare energiproduksjonsanlegget skal kobles opp på nett eller ikke.

 

Les mer...

Vi har tilpassede løsninger og fester til ditt skråtak. Løsningene er sikre og sørger for at belastningen blir riktig. Ønsker du å klassifisere boligen din som lavenergibygg eller plussbolig finner vi de beste løsnignene sammen med deg.

 

 

Les mer...

Solcellemodulene kan monteres direkte på fasaden hvor det er best solforhold.

 

Les mer...

Et BIVP- system består i å integrere solcellemoduler inn i bygningskroppen. Med bygningsintegrerte solcelleanlegg er det mulig  å erstatte tak fasader, vinduer og vegger med solceller. BIVP-systemet er fremtidens løsning.

 

Les mer...

Solcellene kan erstatte fasaden helt som vil gi bygget et estetisk og moderne preg samt spare både materialer og miljø.

 

Les mer...