Vi har blogg!!

Nå skal det blogges!! Etter starten vår i 2014 har utviklingen i Integrate Renewables skjedd utrolig raskt. Fra å jobbe med alt som finnes av fornybar har vi etterhvert jobbet mer og mer mot solenergi og solceller. Vind kommer, ikke forstå oss feil, men ikke akkurat nå. Det er en enorm optimisme og solenergi har fått mye oppmerksomhet det siste året.

Siden 2014 har vi lært utrolig mye om det å starte bedrift, vi har vært med på utviklingen i solenergi bransjen og vi har bygget organisasjon. Her ligger det svært mye læring og vi har lyst til å dele noen av våre erfaringer med deg. Solenergi er på fremarsj, prisene går ned og kompetansen i Norge blir stadig bedre. Vi er her for deg slik at du kan få svar, og kanskje noen tips, til hvordan gå frem innen fornybar.

God lesing,

Hilsen oss i Integrate Renewables AS

#Blogg #Gründer #oppstart #solenergi #solceller

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo dark.jpg
BELVA-LOGO-3farger.JPG

© 2021 by Integrate Renewables AS, Godesetdalen 10, 4034 Stavanger.                                                                                                                                                 org. nr. 913477715