Vi har blogg!!

July 15, 2016

Nå skal det blogges!! Etter starten vår i 2014 har utviklingen i Integrate Renewables skjedd utrolig raskt. Fra å jobbe med alt som finnes av fornybar har vi etterhvert jobbet mer og mer mot solenergi og solceller. Vind kommer, ikke forstå oss feil, men ikke akkurat nå. Det er en enorm optimisme og solenergi har fått mye oppmerksomhet det siste året.

 

Siden 2014 har vi lært utrolig mye om det å starte bedrift, vi har vært med på utviklingen i solenergi bransjen og vi har bygget organisasjon. Her ligger det svært mye læring og vi har lyst til å dele noen av våre erfaringer med deg. Solenergi er på fremarsj, prisene går ned og kompetansen i Norge blir stadig bedre. Vi er her for deg slik at du kan få svar, og kanskje noen tips, til hvordan gå frem innen fornybar.

 

God lesing,

 

Hilsen oss i Integrate Renewables AS

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

July 15, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo dark.jpg
BELVA-LOGO-3farger.JPG

© 2020 by Integrate Renewables AS, Godesetdalen 10, 4034 Stavanger.                                                                                                                                                 org. nr. 913477715