top of page

Få tilbud på nøkkelferdig solcelleanlegg!

 

 

Er du privatperson og ønsker å se på muligheten for å kjøpe solceller til din bolig? Trykk på lenken nedenfor og svar på noen enkle spørsmål så sender vi deg et uforpliktende tilbud. 

 

Vi leverer også solcelleanlegg med batteri.

 

 

 

Semi-integrert solcelleanlegg
Utenpåliggende solcelleanlegg på mønetak med takstein

Produser din egen energi;

Spar penger, spar miljøet

Visste du at solen gir nok energi på en time til å kunne dekke hele jordas energibehov for ett år? Teknologien som omhandler solceller er relativ gammel, men har opplevd en stor teknologisk utvikling de siste årene. Norge er godt egnet for utbygging av solcelleanlegg grunnet kaldt og tørt klima, noe som igjen bidrar til å holde driftstemperaturen på solcellene nede og dermed minsker både varmetap og økt produksjon. ​

For mer inspirasjon, se alle våre installerte prosjekter

Våre ansatte har lang erfaring fra prosjekt-ledelse og utvikling av små og store prosjekter. Vi sørger for en god prosess hvor kunden står i sentrum. 

 

Er taket flatt, skrått eller solcellene skal monteres på fasader så støtter vi med vår kompetanse innen prosjektutvikling. På den måten kan vi gi deg gode løsninger som sørger for at du oppnår det du ønsker.

Har du et spesielt behov som påvirker valg av produksjonsenhet eller du har spesielle behov som skal dekkes, så kan vi utvikle konseptet sammen med deg.

Ta kontakt om du er interessert så finner vi den beste løsningen for ditt behov.

Vi har nå installert over 200 solcelleanlegg over hele landet

bottom of page