Om oss

Integrate Renewables AS er en norsk bedrift med hovedkontor i Stavanger. Vi prosjekterer, installerer og vedlikeholder fornybare anlegg for energiproduksjon på næringsbygg, boliger og hytter.

 

 

Hvorfor velge oss:

  • Produkt uavhengig 

  • Finner den beste løsning for deg som kunde

  • Opptatt av lang levetid / høy avkastning

  • Leverer kun produkter av topp kvalitet

  • Tilbyr serviceavtaler for vedlikehold

 

 

Kunden har alltid rett er et gammelt ordtak i servicenæringen. Vårt mål er å gi det kunden vil ha på deres premisser. i tillegg til standard produkter og leveranser, bruker vi stadig oftere markedets nyeste teknologi, vi bidrar vi der det trengs, når det trengs.

 

Fra tidlig fase utvikling av næringsområder og tidligfase utvikling av næringsbygg, til rene kommersielle leveranseprosjekter. I tillegg til utvikling av egne løsninger og systemer bidrar vi også med å utvikle samarbeidspartnerne sine løsninger. For å få til det beste sluttresultatet, kreves godt teamarbeid i hele utviklings- og installasjons-arbeidet.

Så det er opp til deg, hva du ønsker - ta kontakt, så optimaliserer vi prosjektet ditt sammen.

Integrate Renewables AS er Autorisert Elektroinstallatør.

Mvh

Thomas Flinskau

Daglig leder

Hvorfor velge solenergi?

  • 100 % fornybar og fritt tilgjengelig energi

  • Uavhengighet fra energiselskaper og markedspriser på energi

  • Modulbasert som gjør det enkelt skalerbart

  • Lite teknisk komplekst pga få bevegelige deler

  • Kan integreres i bygg på en estetisk måte og erstatte annen kledning.

Ansatte

Belisa Husanovic
Prosjektleder og fagansvarlig
(+47) 910 07 118
belisa@irenewables.no

Belisa har høyere utdannelse innen produksjon av fornybar energi, kombinert med bred internasjonal erfaring i tillegg til bred erfaring fra teknisk support for driftsettelse og feilsøking på  solcelleanlegg.

Belisa er foruten fagansvarlig, prosjektleder for våre prosjekter på næringsbygg. 

Adib Alahmad
Montør
(+47) 97365934
adib@irenewables.no

Adib har bred internasjonal erfaring og har jobbet som montør av solcelleanlegg i over 1 år på lokale og regionale prosjekter.  

Aleksander Haarr Thorsen
Økonomi- og administrasjonsansvarlig
(+47) 934 62 596
aleksander@irenewables.no

Med utdanning innenfor økonomi har Aleksander ansvar for alt som har med tall å gjøre. I tillegg bidrar Aleksander med markedsanalyser, utvikle forretningsmodeller samt prosjektering av anlegg.

Abdulbaset Moustafa Alajour
Montør
(+47) 40971418
Abid@irenewables.no

Abid har bred bakgrunn fra byggebransjen og ulike faggrupper både i Norge og internasjonalt, og jobber med montasje, service og vedlikehold av solcelleanlegg og energisystemer.

Thomas Flinskau
Daglig leder
(+47) 476 83 165
thomas@irenewables.no

 

Med bred ledererfaring fra små og mellomstore bedrifter, samt frivillige organisasjonarbeid, kombinert med teknisk bakgrunn, leder og utvikler Thomas selskapet til å være en av norges ledende aktører innen fornybar energi.

Andrè Rygh
Styremedlem
(+47) 952 06 200
andre@irenewables.no
 

Med sin erfaring fra oljebransjen og de senere år fra salg og markedsføring mot bedrifts- og privatmarkedet bidrar Andrè sterk med den kommersielle utviklingen og valg av satsningsområder for bedriften.

Logo dark.jpg
BELVA-LOGO-3farger.JPG

© 2020 by Integrate Renewables AS, Godesetdalen 10, 4034 Stavanger.                                                                                                                                                 org. nr. 913477715