Om oss

Integrate Renewables AS er en norsk bedrift med hovedkontor i Stavanger. Som autorisert elektroinstallatør prosjekterer, installerer og vedlikeholder vi fornybare anlegg for energiproduksjon på næringsbygg, boliger og hytter, i tillegg til at vi tar ansvar for små og mellomstore elektro oppdrag.

Hvorfor velge oss:

  • Produkt uavhengig 

  • Finner den beste løsning for deg som kunde

  • Opptatt av lang levetid / høy avkastning

  • Leverer kun produkter av topp kvalitet

  • Tilbyr serviceavtaler for vedlikehold

Integrate Renewables består av kompetente og engasjerte medarbeidere med svært bred erfaring innen salg, prosjektering, innkjøp, prosjektledelse og montasje av små og store prosjekter innen fornybar energi og energilagring- og styringssystemer.

Vi arbeider med prosjekter fra tidlig idè/utviklingsfase som rådgivere, til realisering av prosjektene der vi leverer kommersielle produkter og tjenester.


Basert på vår spisskompetanse utvikler vi nye konseptløsninger og produkter for å akselerere overgangen til et lavutslippssamfunn. Dette kan være alt fra Utdanning i boksen-konseptet med små offgrid pakkeløsninger, til komplekse mikronett for bedre energiflyt og reduserte effekt-topper mellom bygninger og i næringsparker.


Vi tør å utfordre det etablerte. Med det mener vi samarbeidsformer både foran og bak oss i verdikjeden, samt ta i bruk tekniske løsninger som er optimalisert i forhold til hva kunden og bygningen trenger og ønsker.


Som kunde eller leverandør til Integrate Renewables så skal du forvente mye og vi skal gjennom vår service, kvalitet og engasjement sikre at din opplevelse av samarbeidet svarer til forventningene.

Integrate Renewables AS er Autorisert Elektroinstallatør og har Ekomnett-autorisasjon.

I tillegg er vi godkjent opplæringsbedrift for elektrofag.

Mvh

Thomas Flinskau

Daglig leder

Ansatte

Profilbilde - Harald Ingvaldsen.jpg
Harald Invgaldsen
Faglig leder og Installatør
(+47) 982 35 001
harald@irenewables.no

Harald er Elektroinstallatør med bred kunnskap om normer/regelverk inkludert FEBDOK beregning og har vært bedriftsfaglig ansvar over flere år.
I tillegg har Harald vært prosjektansvarlig ved ulike komplekse prosjekter og har også bred erfaring daglig ledelse.
Gjennom sitt arbeid har Harald også fått veldig god erfaring med regnskapsføring og prosjektregnskap

Magne Pedersen profilbilde.jpg
Magne Pedersen
Elektriker
(+47) 406 05 419
magne@irenewables.no

Magne har bred teknisk og administrativ kompetanse med bred bakgrunn fra petroliumsindustrien med vekt på subsea installasjoner.

I tillegg har Magne fagbrev Gr. L og arbeider med prosjektering og installasjon av små og store fornybare energiproduksjonsanlegg

IMG-20200724-WA0005.jpg
Adib Alahmad
Montør
(+47) 97365934
adib@irenewables.no

Adib har bred internasjonal erfaring og har jobbet som montør av solcelleanlegg i over 1 år på lokale og regionale prosjekter.  

Profilbilde Ruben Madsen.jpg
Ruben Madsen
Elektriker
(+47) 467 06 727
ruben@irenewables.no

Ruben har bred erfaring fra små og store prosjekter innen elektro, i tillegg til at han har arbeidet med elektro service.

Ruben er har fagbrev Gr. L og skal installere små og store solcelleanlegg, batterier og energisystemer. 

Bilde.jpg
Markus Eike
(+47) 407 21 049
markus@irenewables.no

 

Markus startet som lærling elektriker i Integrate Renewables høsten 2021 etter fullført VG1 Elektro og datateknologi og VG2 Elenergi og ekom. 

IMG-20200724-WA0007.jpg
Abdulbaset Moustafa Alajour
Montør
(+47) 40971418
Abid@irenewables.no

Abid har bred bakgrunn fra byggebransjen og ulike faggrupper både i Norge og internasjonalt, og jobber med montasje, service og vedlikehold av solcelleanlegg og energisystemer.

Thomas Flinskau
Daglig leder
(+47) 476 83 165
thomas@irenewables.no

 

Med bred ledererfaring fra små og mellomstore bedrifter, samt frivillige organisasjonsarbeid, kombinert med teknisk bakgrunn, leder og utvikler Thomas Integrate Renewables som en av Norges ledende systemintegratorer innen fornybare energiløsninger.

Andrè Rygh
Styremedlem
(+47) 952 06 200
andre@irenewables.no
 

Med sin erfaring fra oljebransjen og de senere år fra salg og markedsføring mot bedrifts- og privatmarkedet bidrar Andrè sterk med den kommersielle utviklingen og valg av satsningsområder for bedriften.