top of page

Om oss

Integrate Renewables AS er en norsk bedrift med hovedkontor i Stavanger. Som autorisert elektroinstallatør prosjekterer, installerer og vedlikeholder vi fornybare anlegg for energiproduksjon på næringsbygg boliger, i tillegg til at vi tar ansvar for små og mellomstore elektro oppdrag.

Hvorfor velge oss:

  • Produkt uavhengig 

  • Finner den beste løsning for deg som kunde

  • Opptatt av lang levetid / høy avkastning

  • Leverer kun produkter av topp kvalitet

  • Tilbyr serviceavtaler for vedlikehold

Integrate Renewables ble etablert i 2014 og består av kompetente og engasjerte medarbeidere med svært bred erfaring innen salg, prosjektering, innkjøp, prosjektledelse og montasje av små og store prosjekter innen fornybar energi og energilagring- og styringssystemer.

Vi arbeider med prosjekter fra tidlig idè/utviklingsfase som rådgivere, til realisering av prosjektene der vi leverer kommersielle produkter og tjenester.


Basert på vår spisskompetanse utvikler vi nye konseptløsninger og produkter for å akselerere overgangen til et lavutslippssamfunn. Dette kan være alt fra Utdanning i boksen-konseptet med små offgrid pakkeløsninger, til komplekse mikronett for bedre energiflyt og reduserte effekt-topper mellom bygninger og i næringsparker. I tillegg har vi utviklet vår egen IRene Kraftflåten og IRene Kraftcontaineren, som er egenutviklede systemløsninger for å kunne tilby "Mer effekt der du trenger det - når du trenger det"


Vi tør å utfordre det etablerte. Med det mener vi samarbeidsformer både foran og bak oss i verdikjeden, samt ta i bruk tekniske løsninger som er optimalisert i forhold til hva kunden og bygningen trenger og ønsker.


Som kunde eller leverandør til Integrate Renewables så skal du forvente mye og vi skal gjennom vår service, kvalitet og engasjement sikre at din opplevelse av samarbeidet svarer til forventningene.

Integrate Renewables AS er Autorisert Elektroinstallatør og har Ekomnett-autorisasjon.

I tillegg er vi godkjent opplæringsbedrift for elektrofag.

Mvh

Thomas Flinskau

Daglig leder

Våre ansatte

Profilbilde - Harald Ingvaldsen.jpg
Harald Invgaldsen
Faglig leder og Installatør
harald@irenewables.no

Harald er Elektroinstallatør med bred kunnskap om normer/regelverk inkludert FEBDOK beregning og har vært bedriftsfaglig ansvar over flere år.
I tillegg har Harald vært prosjektansvarlig ved ulike komplekse prosjekter og har også bred erfaring daglig ledelse.
Gjennom sitt arbeid har Harald også fått veldig god erfaring med regnskapsføring og prosjektregnskap

Magne Pedersen profilbilde.jpg
Magne Pedersen
Elektriker
magne@irenewables.no

Magne har bred teknisk og administrativ kompetanse med bred bakgrunn fra petroliumsindustrien med vekt på subsea installasjoner.

I tillegg har Magne fagbrev Gr. L og arbeider med prosjektering og installasjon av små og store fornybare energiproduksjonsanlegg

Profilbilde.jpg
Reeta Kiran
Prosjekteringsansvarlig

Reeta har Mastergrad som Sivilingeniør med spesialisering innen byplanlegging og fornybare energiløsninger og har bred erfaring som Senior Ingeniør i Norge og internasjonalt. Reeta arbeider som prosjekteringsansvarlig for solcelleanlegg og energiberegninger, samt analyse og studier innen fornybare energisystemløsninger.

Profilbilde Ruben Madsen.jpg
Ruben Madsen
Prosjektleder
ruben@irenewables.no

Ruben har bred erfaring fra små og store prosjekter innen elektro, i tillegg til at han har arbeidet med elektro service.

Ruben er har fagbrev Gr. L og skal installere små og store solcelleanlegg, batterier og energisystemer. 

Bilde.jpg
Simen Trondsen
Lærling elektriker

Simen har allerede god erfaring fra tidligere jobber, og startet som lærling hos oss høsten 2021. Han arbeider med installasjon av solcelleanlegg, batterianlegg og serviceoppdrag generelt.

IMG_20211029_150524_resized_20211030_050535808.jpg
Espen Sivertsen
Solcellemontør
espen@irenewables.no

Espen har bred erfaring fra tidligere jobber innen salg, montasje og mekanisk. Espen arbeider med installasjon av store og små solcelleanlegg over hele landet.

Bilde.jpg
Markus Eike
Lærling elektriker

 

Markus startet som lærling elektriker i Integrate Renewables høsten 2021 etter fullført VG1 Elektro og datateknologi og VG2 Elenergi og ekom.  Han arbeider med installasjon av solcelleanlegg, batterianlegg og serviceoppdrag generelt.

IMG_20211027_150805_resized_20211028_074110553.jpg
David Ingvaldsen
Montør
david@irenewables.no

David er en ambisiøs ung mann med erfaring fra flere arbeidsforhold før han starter hos oss som montør av små og store solcelleanlegg og energisystemer.

Thomas Flinskau
Daglig leder

 

Med bred ledererfaring fra små og mellomstore bedrifter, samt frivillige organisasjonsarbeid, kombinert med teknisk bakgrunn, leder og utvikler Thomas Integrate Renewables som en av Norges ledende systemintegratorer innen fornybare energisystemløsninger.

Andrè Rygh
Styremedlem
andre@irenewables.no
 

Med sin erfaring fra oljebransjen og de senere år fra salg og markedsføring mot bedrifts- og privatmarkedet bidrar Andrè sterk med den kommersielle utviklingen og valg av satsningsområder for bedriften.

bottom of page