Off-grid systemer

Vi prosjekterer små og store solcelleanlegg for å optimalisere og gi størrre sikkerhet for god strømproduskjon uten å gå på nettet. Vi er leverandør av forskjellige solcelleprodusenter, og vil alltid søke de beste løsningen for nettopp ditt behov.

Minianlegg

 

Minianlegget «Solenergi på boks» egner seg utmerket for produkter som er avhengige av strøm og som ikke er koblet på strømnettet. Den kan erstatte dieselaggregat og leverer 230V 1500W. Med et «plug and play» konsept har vi utviklet en pakke bestående av solcellepanel med skøyteledning og et styreskap med 230V stikk. Boksen er støv og sprutsikker (IP44) og kan anvendes på byggeplass, i bod, i naust, på hytten eller i båten.

 

Les mer...

Hytte

 

Har du drømt om å anskaffe deg et enkelt solcelleanlegg til bruk på hytta så kan du se nærmere her. Vi hjelper deg å finne ditt behov og ta de valgene som sørger for at du får akkurat nok strøm til det du ønsker.

 

Les mer...

Hybrid proff

 

Hybrid off-grid systemer er for profesjonelle og bedrifter som skal løse et behov og stiller strenge krav til kvalitet og gode løsninger på komplekse oppgaver. 

 

Les mer...

Mobil flex solcellesystem

 

Mobile og fleksible solcellesystem til bruk på ujevne flater. 

 

Les mer...

Båter og bobiler

 

Til båter og bobiler leverer vi forskjellige solceller og vindturbiner som er designet for ekstra tøffe påkjenninger.

 

Les mer...

Elbilpakker

 

Vi tilbyr Standarpakken som er tilpasset elbiler av typen Nissan Leaf eller tilsvarende og Kraftpakken som er tilpasset elbiler av typen Tesla e.l.

 

Les mer...

Logo dark.jpg
BELVA-LOGO-3farger.JPG

© 2020 by Integrate Renewables AS, Godesetdalen 10, 4034 Stavanger.                                                                                                                                                 org. nr. 913477715