top of page

Mye kraft i en liten container

26. februar 2021 Rosenkilden magasinet

IRene kraftcontainer ser ut som en helt vanlig container på utsiden. En ti fot stor, hvit container som står nå klar for oppdrag på Bryne. På innsiden er den helt unik og vil kunne gjøre overgangen til fossilfrie byggeplasser mye enklere for maskinentreprenørene. I tillegg er den skalerbar, og kan tilpasse alle typer behov og utfordringer.

Får støtte fra grønn plattform-prosjektet

01. mars 2021 Rosenkilden magasinet

Integrate Renewables AS tildelt støtte fra regjeringens grønn plattform-prosjekt. Grønn plattform er en ny satsing fra regjeringen som gir bedrifter og forskningsinstitutter støtte til forsknings- og innovasjonsdrevet grønn vekst.

FRA SOL TIL SOFTWARE

13. juni 2019 Klimapartnere

Fornybargründerne i Integrate Renewables startet med solcelleinstallasjon for fem år siden. Nå har CEO Thomas Flinskau digitale ambisjoner i en bransje i rivende utvikling.

 

 

Forlenger samarbeidet

22. april 2020 Næringsforeningen

Integrate Renewables AS og FerroAmp AB forlenger og utvider sitt strategiske samarbeid i ny avtale. – Vi har de siste årene gjennomført en rekke store og banebrytende prosjekter med Ferroamp som har en plattform som passer veldig bra for energiomstillingen som finner sted i Norge, sier Thomas Flinskau, administrerende direktør i Integrate Renewables AS.

Slik skal modulære ladeløsninger få fart på elektrifiseringen av anleggsmaskiner

30. november 2020 Teknisk Ukeblad

Den første prototypen til Eldrift skal testes ut i Integrate Renewables sin IRene Kraftcontainer, og skal være ferdig nå i desember, med pilottesting i 2021. I neste omgang skal de produseres 10 kompaktenheter. 

Klimasmart kyllingprodusent

06. mai 2019 Fylkesmannen

Ole Martin Leirflåt på Ualand i Lund kommune går føre og har bygd klimasmart kyllingfjøs. Skogsflis og solceller forsyner kyllingfjøset med fornybar energi.

 

 

IRene iSolutions nominert til SPIR-prisen

1. mars 2019 - Energi og Klima

Teknologiselskapet Integrate Renewables AS har utviklet IRene iSolutions, en kommersiell plattform form for omsetning av energi mellom bygninger koblet sammen på et mikronett med felles energilager. Men vår løsningen oppnår bygningene betydelig reduksjon av effekt-topper, samtidig som de får mer tilgjengelig energi - når de trenger det.

 

 

Fiskeoppdrett med fornybar energi

7. Juni 2018

Teknologiselskapet Integrate Renewables AS har utviklet IRene Kraftflåten, hvor solceller og vindturbiner sammen skal forsyne oppdretts-næringen med miljøvennlig energi. Nå forbereder selskapet markedsføring av flåten mot en næring som er i sterk vekst.

 

 

Eventyrlig vekst i solenergi: – I fjor doblet vi omsetningen. Det har vi allerede slått i år

05. juli 2019 - Teknisk Ukeblad

TDe mer enn tripler antall ansatte innen året er omme. Selv om de i fjor doblet inntektene, har de allerede passert fjorårets omsetning etter årets først halvår. Det er gode tider for solenergi og fornybare løsninger i Stavanger-firmaet Integrate Renewables.

 

 

Solcellegründeren avslører hvem kjøperne er: -

14. mai 2019 - Nettavisen

Økt klimabevissthet har ført til solcelleboom. Det gir utslag i ordreboken til solcelle-selskapet Integrate Renewables. Solenergi har fått et stort løft de siste årene, både i verden og i Norge: Solcellekraftverk har stått for den største andelen av nye kraftverk som har blitt bygget siden 2016 målt i kapasitet.

Produserer kyllingkjøtt med fornybar energi

11. Juni 2018

 

Stråler fra sola og flis fra skauen holder 24.000 kyllinger i live hos Ole Martin Skjerpe Leirflåt..

Sjekk sykehjemmet som bruker maskinlæring for å spare strøm

28. oktober 2019 - Teknisk Ukeblad

Som ett av ytterst få sykehjem her i landet har Rennesøy bo- og rehabiliteringssenter i Ryfylke tatt i bruk maskinlæring for å spare strømutgifter.

Det kommunale sykehjemmet hadde vært i bruk i nesten 40 år og trengte nytt ventilasjonsanlegg og et forsvarlig backup-system ved strømutfall.

 

 

Tester ny teknologi i ”verdens smarteste” kontorbygg

12. juni 2019 - DNB Nyheter

Nye energiløsninger og gode samarbeid har gitt Stavangergründerne vind i seilene. Mikronettverk med effektiv lagring, bruk og omsetning av ren solenergi laget der du er.

– Vi ser at markedet er klart for solceller og energilagring. Næringslivet ser at dette er lønnsomt, og investeringsviljen er nå på plass, sier Thomas Flinskau, daglig leder.

Satser smart i kyllinghuset

12. Juni 2018

 

SOLCELLER: Ole Martin Skjerpe Leirflåt er godt fornøyd med å ha fått solceller på taket til kyllihuset.

Lysende framtid med energi fra solen

4. des. 2017

Det ligger et stort potensial i å fange energi fra sol og vind. Dette potensialet har Integrate Renewables på Forus tenkt å utnytte. Ikke bare i Norge, men på verdensbasis, skriver Hinna Avis

 

 

Drøbak får landets første Powerhouse ungdomsskole

26. feb. 2018

Norges mest miljøvennlige skole, Powerhouse Drøbak Montessori ungdomsskole, bygges i Drøbak. Over et livsløp på 60 år vil bygget produsere mer energi enn det tok å bygge, drifte og avhende bygget.

 

 

 

Greater Stavanger håper disse nye selskapene skal skape arbeidsplasser i regionen

26. mar. 2018

Greater Stavanger klarte ikke bestemme seg, og måtte utvide antallet selskaper som skal delta i vekstprogrammet. Disse ti ble valgt ut til å delta i Ocean Of Opportunities.

 

 

 

Kan halvere CO₂-utslipp fra oppdrettsnæringen

2. nov. 2017

 

Solceller og vindmøller kan bidra til å halvere dieselforbruk og CO₂-utslipp med en ny kraftløsning for oppdrettsanlegg, skriver NRK.

 

 

Skal halvere dieselforbruket til oppdrettsanlegg ved hjelp av sol og vind 

9 august 2017

Integrated Renewables fikk nylig designbeskyttelse av sin nyutviklede kraftflåte for oppdrettsnæringen. Med solceller og vindturbiner skal dieselforbruket redusere og levetiden økes, skriver ILaks.

 

 

Bidrar til grønnere oppdrett

11 AUGUST, 2017

Teknologiselskapet Integrated Renewables AS fikk nylig designbeskyttelse av sin nyutviklede kraftflåte for oppdrettsnæringen. Med solceller og vindturbiner skal dieselforbruket reduseres og levetiden økes. Det fører til gevinster for både aktørene, kundene og miljøet, skriver Energiteknikk.

 

 

Flinskau tilbake i miljøet

24 Nov 2016

Solenergiselskapet Integrate Renewables AS i Stavanger er nyinnmeldt i Glass og Fasadeforeningen. Samtidig har Thomas Flinskau overtatt som daglig leder i selskapet, skriver Glass og fasadeforeningen.

 

 

Integrate Renewables AS ansetter ny daglig leder

21 Nov 2016

Thomas Flinskau (39) overtar etter Wim Lekens (38) som daglig leder, og tiltrer i stillingen 21. november 2016, skriver VVS nytt.

 

 

bottom of page