Publisert: 15.08.2019

Prosjektleder næringsbygg

Med stadig økende oppdragsmengde for installasjon av solcelleanlegg og mikronett søker vi enda en dyktig, hardtarbeidende og energisk prosjektleder til å lede prosjekter på næringsbygg.

Integrate Renewables er en av regionens mest spennende bedrifter som jobber med fornybar energi. Selskapet består i dag av et team på 10 dedikerte medarbeidere som sammen jobber for å tilrettelegge for overgangen til et lavutslipps samfunn ved bruk av fornybar energi og energilagrings- og styringssystemer. Siden oppstart i 2014 har selskapet rukket å bli godt anerkjent for sine innovative løsninger på produksjon og lagring av energi på bygg. Integrate Renewables er i dag blitt det ledende installasjonsselskapet på Vestlandet som satser på solenergi og energilagring, dette viser igjen i de mange prestisjeprosjektene Integrate Renewables har vunnet frem med. Som eksempler kan vi nevne Drøbak Montessori Ungdomsskole, Nye Jordal Amfi, Sola Airport Arena og Orkdal Folkehelsesenter – 4 nybygg som setter standarden både nasjonalt og internasjonalt når det kommer til energieffektivitet og miljø.

Ferroamp_Havbruk__4.jpg

Vi søker nå en strukturert og proaktiv prosjektleder til å lede våre prosjekter med installasjon av solcelleanlegg og mikronett for næringsbygg og offentlige bygg.

Det blir varierte og spennende arbeidsoppgaver der vi ofte tilbyr den nyeste tilgjengelige teknologi i våre leveranser, i tillegg til at vi også utvikler egne løsninger tilpasset kundenes ønsker.

I tillegg vil den rette personen få tilby teknisk støtte til salgsteamet for igjen å sikre at vi i etterkant leverer gode prosjekter til kundene våre.

Montører

Grunnet økende oppdragsmengde søker vi flere dyktige, hardtarbeidende og energiske montører til å være med i montasjeteamene våre.

Full opplæring vil bli gitt.

Integrate Renewables er en av regionens mest spennende bedrifter som jobber med fornybar energi. Selskapet består i dag av et montasjeteam på fire dedikerte medarbeidere med klokketro på den kommersielle fremtiden til fornybar energi. Siden oppstart i 2014 har selskapet rukket å bli godt anerkjent for sine innovative løsninger på produksjon og lagring av energi på bygg. Integrate Renewables er i dag blitt det ledende installasjonsselskapet på Vestlandet som satser på solenergi og energilagring, dette viser igjen i de mange prestisjeprosjektene Integrate Renewables har vunnet frem med. 

20180621_112303.jpg

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av montasje av tekniske installasjoner innen fornybar energi, som en del av montasjeteamene våre. Vi søker deg som har lyst å være med å bygge opp et fremtidsrettet selskap med ambisjoner om stor kommersiell suksess. Vi kan tilby en svært spennende arbeidsplass med nybrottsteknologi som har et stort og enda uforløst potensial. 

Vi ønsker å ha med oss flere på laget som har erfaring fra byggeplass og gjerne bakgrunn innen elektro. Du må være selvstendig og like å ha flere baller i luften samtidig. Du må beherske norsk flytende skriftlig og muntlig i tillegg til engelsk.

For uten om satsning på solenergi og energilagrins- og styringssytemer på bygg har selskapet utviklet og fått design-rettighetene for IRene - Kraftflåten. En hybridløsning som er optimalisert for produksjon fra solenergi og vindkraft til bruk i oppdrettsnæringen. Ved å ta i bruk IRene - Kraftflåten kan oppdrettsselskaper halvere sitt årlige dieselforbruk – slike tall skaper overskrifter og oppmerksomhet: https://www.nrk.no/rogaland/kan-halvere-co_-utslipp-fra-oppdrettsnaeringen-1.13756453  Satsningen på IRene - Kraftflåten er årsaken til at Integrate Renewables ble tatt opp i det prestisjetunge akseleratorprogrammet «Ocean of Opportunities» i Stavanger. Les mer om programmet her: http://www.oceanopp.no

I tillegg utvikler selskapet nå en egen kommersiell plattform for omsetning av energi mellom næringsbygg.

Som et ledd i videre satsning søker vi nå flere dyktige, hardtarbeidende og energiske medarbeidere til å være med i teamet vårt.

For mer informasjon eller å søke på stillingene, kan du kontakte Thomas Flinskau. Thomas treffer du på mail: thomas@irenewables.no . Vi ser frem til å høre fra deg!

Logo dark.jpg
BELVA-LOGO-3farger.JPG

© 2020 by Integrate Renewables AS, Godesetdalen 10, 4034 Stavanger.                                                                                                                                                 org. nr. 913477715