Fornybare energiløsninger for bedrifter

Integrate Renewables tilbyr en rekke tjenester innen fornybar energi til bedriftsmarkedet. Vi kan utvikle prosjekter sammen med deg og vi kan fungere som rådgiver slik at du får en skreddersydd løsning som møter ditt behov.

 

solceller og solcelleanlegg til bedrift og næringsbygg med batteri og energilagring

Sammen finner vi de løsningene som passer best til dine ønsker og behov. Vi har forskjellige systemer til tak, fasade og bygningsintegrerte løsninger. Kombinert med energilagrings-systemer kan vi bidra til å utvikle ditt prosjekt.  

 

Les mer...

Ved å bruke den riktige softwaren tilpasser vi solenergi-løsninger og fester til ditt tak og fasade. Løsningene er sikre og sørger for at belastningen og effekten blir riktig. Ønsker du å klassifisere boligen din som lavenergibygg eller plussbolig finner vi de beste løsningene sammen med deg. 

 

Les mer...

Solceller og solcelleanlegg

Våre erfarne montører har fokus på kvalitet og sikkerhet før, under og etter at solcelleanlegget er installert.

 

Les mer...

Vi rådgir deg om hvordan du skal starte for å få kjennskap om de mulighetene som ligger i fornybar energi. Få de beste rådene til hvordan ditt bygg kan bli mer optimalisert for det forbruket du har.

 

Les mer...

Til landbruket tilbyr vi skreddersydde løsninger slik at du kan redusere kostnadene du bruker på strøm. 

 

Les mer...

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål angående våre tjenester eller du vurderer muligheten for å bygge et fornybart anlegg for energiproduksjon. 

BELVA-LOGO-3farger.JPG

© 2019 by Integrate Renewables AS, org. nr. 913477715